Untitled Document

Kundtjänst: 0300-43 03 40 | support@bicef.se

UNIT & BEHANDLINGSSTOLAR

När det är dags att investera i en ny behandlingsstol har vi kvalitativa alternativ till vad du eftersöker för just din klinik. Vår leverantör av unitar är just nu en av Europas ledande aktörer och vet vad som efterfrågas i både kvalité, prestanda och funktion. Oavsett om du söker en enklare prisvärd stol eller den där med det lilla extra så kan vi hjälpa dig.

KAMPANJ!

Inga kampanjer just nu

  SKEMA 5

  TRADITION & ELEGANCE

  Med ett brett utbud av både komponenter, instrument med en ergonomi som kan anpassas för alla specifika behov, säkerställer Skema 5 både prestanda och funktion för varje klinik.

  Läs mer & kampanj

  SKEMA 6

  MODERN & INNOVATIV

  Skema 6 erbjuder den perfekta lösningen för dig som söker det lilla extra. Utformad för att låta tandläkaren anpassa och spara alla parametrar som varvtal, vridmoment enkelt bidrar Skema 6 med en komplett unit för en mångsidig användning.

  Läs mer & kampanj

  SKEMA 8

  UNIK & EXKLUSIVE

  Skema 8 är unik i sitt slag, fullhydralisk rör den sig mjukt och tyst vilket ger dina patienter en behaglig upplevelse. Touchpanelen möjligör en bred anpassning för varje enkild tandläkare.

  Läs mer & kampanj

  PUMA ELI

  KOMPAKT & BALANSERAD

  Kompakt och enkel men ändå fulländad utmärker Puma ELI som har utformats för att förbättra ditt arbete med extrem flexibilitet. En balanserad design med varje komponent lättillgänglig garanterar Puma ELI en praktisk daglig användning.

  Läs mer & kampanj

  PUMA ELI CP

  ENKEL & FULLÄNDAD

  Puma ELI CP är speciellt utformad för tandläkare i åtanke som föredrar att arbeta med lättillgängliga instrument. Bryggan är försedd med hängande instrument och ger ett smidigare arbetsflöde.

  Läs mer & kampanj

  AMBIDEXTROUS

  FLEXIBEL & MÅNGSIDIG

  Ambidextrous är en flexibel enhet i ELI serien som både kan användas för höger samt vänsterhänta genom att bryggan kan svängas runt enheten. Den fantastiska flexibiliteten gör att stolen passar till varje typ av arbetsätt.

  Läs mer & kampanj

FINANSIERA DIN UNIT

Med Siemence finance kan du enkelt finansiera dina inköp från oss tryggt och säkert med bra förmåner. Klicka vidare här eller kontakta oss på support@bicef.se för att få mer information.

Untitled Document

  BiCef Solutions AB

  Tryckarevägen 7

  434 37 Kungsbacka


  t: +46 (0) 300 43 03 40


  E-POST:
  info@bicef.se
  support@bicef.se