Untitled Document

Kundtjänst: 0300-43 03 40 | support@bicef.se

Operatörsstolar


  Saga

  En vidareuteckling av Supportstolen. Sits och rygg kan justeras oberoende av varandra. Stolen har inga utstickande skarpa kanter eller delar. Hela mekaniken är täckt för förbättrad hygien.

  Läs mer

  Support

  Den djupt skålade sitsen och rundade ryggstödet ger avlastning för rygg och axlar. Free-float funktionen för att sits och rygg följer användarens rörelser.

  Läs mer

  Akka

  AKKA är en funktionell mångsidig stol med ett mycket brett tillämpningsområde som passar de flesta användare.

  Läs mer

  Prisma

  En minimalistisk stol av hög kvalitet med en rund, mjuk sits. Passar främst under kortare arbetsmoment. Höjden regleras enkelt med en ring under sitsen.

  Läs mer

  Taburett

  En stol för traditionellt sittande. Stolen passar användare utan behov av ryggstöd. Sitsens kompakta form ger maximal flexibilitet och rörelsefrihet. Den djupt skålade sitsen kan tippas.

  Läs mer

  Taburett Assistent

  Utvecklad specifikt för assistenters lite högre sittande med en djup, vinklingsbar sits, hög pelare och fotstöd. Armstödet ger rygg- och magstöd för ökad räckvidd och flexibilitet.

  Läs mer

  Perfect Classic

  En mjuk och lite bredare sits. Handkontrollerad höjd och vinkeljustering under sitsen. Passar utmärkt till kvinnor.

  Läs mer

  Perfect Classic Advanced

  En mjuk och lite bredare sits med tryckavlastande områden i sitsen som tillgodoser ergonomiska krav hos män. Spakar för höjd och vinkeljustering under sitsen.

  Läs mer

  Perfect Lite

  Utvecklad specifikt för assistenters lite högre sittande med en djup, vinklingsbar sits, hög pelare och fotstöd. Armstödet ger rygg- och magstöd för ökad räckvidd och flexibilitet.

  Läs mer

  Perfect Lite Advanced

  PERFECT Lite Advanced utrustad med en låsbar free-float mekanik. Funktion aktiverar muskelgrupper i hela kroppen. Avlastande områden i sitsen gör den lämplig för framförallt män.

  Läs mer

  Perfect Lite Hybrid

  PERFECT Lite utrustad med en free-float mekanik som kan låsas med hjälp av en spak. Sitsen följer kroppens rörelser och aktiverar på så sätt flera av kroppens muskelgrupper.

  Läs mer

  Perfect Lite Advanced Hybrid

  PERFECT Lite Advanced utrustad med en låsbar free-float mekanisk. Funktionen aktiverar muskelgrupper i hela kroppen. Avlastande områden i sitsen gör den lämplig för framförallt män.

  Läs mer

  Castellini C9

  Med C9 stolen får användaren en riktig arbetsställning intuitivt och naturligt. Resultatet är en känsla av välbefinnande och ny energi.

  Läs mer

  Castellini C8

  C8-modellen är en anatomisk stol perfekt för assistenten. Armstödet ger stöd för både rygg samt mage för ökad räckvidd och flexibilitet. Kan fås i matchande färger för din dentalenhet.

  Läs mer

  Castellini C7

  C7-modellen är en anatomisk stol med ryggstöd. Stolen har sömlös klädsel som är lätt att rengöra. Klädselns färg kan matchas med färgen på den behandlingsenheten.

  Läs merUntitled Document

  BiCef Solutions AB

  Tryckarevägen 7

  434 37 Kungsbacka


  t: +46 (0) 300 43 03 40


  E-POST:
  info@bicef.se
  support@bicef.se